Onze aanpak

Jouw bedrijf heeft nood aan een IT oplossing. Hoe verloopt ons eerste contact en een verdere samenwerking? In 6 stappen wordt onze aanpak uitgelegd.

Stap 1

Eerste gesprek

U neemt contact op met Diagro met jouw IT vraag. Daarna maken we een afspraak voor een eerste gesprek. In dat gesprek wordt duidelijk wat je wensen zijn en wat Diagro hierin kan betekenen.

Stap 2

Voorstel

Op basis van het gesprek maakt Diagro een voorstel. Gaat het om een software project, dan wordt één scherm gemaakt zodat je als klant een beeld hebt hoe het programma eruit kan zien.

Stap 3

Uitvoering

Na akkoord en betaling van een eventuele voorschot, gaat Diagro van start.

Stap 4

Evaluatie(s)

Bij grote projecten worden er tussentijdse evaluaties gedaan met de klant. Zo kan bijgestuurd worden of zaken bijgevoegd worden. Tijdens de eindfase wordt het programma samen geëvalueerd.

Stap 5

Oplevering en opleiding

Het programma wordt opgeleverd en is in productie. Er wordt voor iedere gebruiker een opleiding voorzien, zodat het programma correct gebruikt wordt.

Stap 6

Oplevering en opleiding

Geen enkel programma is feilloos en heeft van tijd tot tijd onderhoud nodig. Dit wordt door Diagro gedaan. Ook bij vragen of problemen achteraf staat Diagro paraat.